Inleiding

Je denkt dat je slechte gewoontes en ondermijnende gedachten niet kan ombuigen omdat je op een bepaalde manier bent opgevoed, omdat ze je met de paplepel zijn ingegeven. Je voelt je een gevangene in je eigen hoofd en lichaam. Je moet zoveel of je denkt dat je geleefd wordt.

Weet je diep vanbinnen dat het anders kan? Voel je dat je jezelf tekort doet en dat je zoveel meer te bieden hebt? Dan is deze workshop, het ontdekken van jezelf, een must!

In een workshop leren we meditatie, bewustzijnsoefeningen en energetische technieken en gaan we in gesprek om te ontdekken wat je nodig hebt om je negatieve spiraal te doorbreken en te groeien. Daarna heb je alles in handen om je innerlijk evenwicht terug te vinden en met een nieuwe ingesteldheid weer zelfverzekerd in het leven te staan.

Meld je nu aan

Workshops kunnen verschillende onderwerpen omvatten. Het kan ook gaan om een dag ‘met en voor jezelf’. De meditatie en bewustwordingsoefeningen worden dan gecombineerd met bijvoorbeeld yoga, welness, natuurwandelen, of zelfs creatieve activiteiten. (meer informatie later of op aanvraag)

Volgende data

  • MINDFULNESS : 8 januari
  • REIKI : 11 en 22 november
  • LOSLATEN ? KUN JE LEREN

Contact