Herkenbaar

Je voelt je niet gewaardeerd, je werk frustreert je, je bent uitgeput en besluiteloos. Je begrijpt niet waarom je met jezelf in de knoop zit, of waarom je geen knopen durft door te hakken. Je denkt: “Is dit het nu?” Blijf niet in de put zitten. Ik toon je de weg en samen zoeken we naar antwoorden. Niet alleen praktisch en rationeel, want je verstand weet vaak wel hoe het moet, maar ook emotioneel. Je innerlijke ik, je buikgevoel, moet het begrijpen en erin meegaan. Dan pas kan je groeien en opnieuw geluk ervaren.

Wat als…

  • je zou staan popelen om aan de dag te beginnen
  • je bakken energie en zelfvertrouwen zou hebben
  • je kritiek zou kunnen omarmen
  • je geluk zou ervaren, de hele dag door
  • je je gewaardeerd zou voelen door vrienden, collega’s, je partner..
  • je stressmomenten zou kunnen kaderen of zelfs ombuigen

Hoe mijn methode je zal helpen

In de loop van je leven krijg je vaak te maken met nare of zelfs traumatiserende gebeurtenissen. Soms lukt het je om die zelf een plaats te geven en weer door te gaan, maar soms ook niet. Onverwerkte of onderdrukte gevoelens blijven actief in je onderbewustzijn en kunnen leiden tot heel wat fysieke klachten of ongemakken. We gebruiken verschillende benaderingen (waaronder reiki, ooracupunctuur, mindfullnes en psychotherapie) om die emoties terug in balans te brengen. Soms wenden we ze apart aan in een sessie, maar ze kunnen ook worden gecombineerd of afgewisseld. We kiezen samen, in functie van jouw verhaal, jouw verwachtingen en jouw persoonlijke groei.

NIEUW : als gecertifieerd natuurgids kan ik je begeleiden tijdens een wandeling doorheen de mooie natuur van de Vlaamse Ardennen. Niet alleen ontdek je dan de inzichten die jou verder helpen, tegelijk krijg je heel wat inspirerende weetjes om te leren genieten.

Maak een afspraak

Een behandeling kost 55 euro en duurt minimum een uur. Aan de hand van het intakegesprek bepalen we een persoonlijk behandelplan.

Contact